Marirea cantitatii de sperma, asigura o buna calitate a spermei , volum ridicat de sperma

pilule potenta

promen cresterea penisului

www.4love.ro

ALTE METODE DE IMBUNATATIRE A SANATATII SEXUALE

Interesul d-voastra pentru Semenax™ indica faptul ca sunteti interesat de sanatatea si vitalitatea sexuala. Iata cateva trucuri pentru a va mari virilitatea:

Luati zilnic multi-vitamine: Multi oameni rateaza nutrientii necesari din cauza stresului, programe supra incarcate si alimentatie necorespunzatoare. Este recomandata o alimentatie corespunzatoare.

Beti multa apa: deshidratarea este adesea vinovata in extenuare, epuizare si slaba functionare a sistemului imunitar in general (toate acestea pot interveni in viata sexuala). Bea cel putin 8 pahare de apa pe zi pentru a va mentione in forma.

Faceti miscare des: Pentru a va pastra tot sistemul corporal in buna functionare, miscarea contribuie la increderea de sine, senzatia de a fi sexy, si curajul de a face in pat tot ceea ce va trece prin cap.

Incetati a mai manca exagerat de mult: E timpul sa luati dieta la modul cel mai serios , si renutati la dieta bazata pe hamburgeri. Desigur, nu va privati de lucrurile care va plac, dar sariti peste "junk-food" si studiati modul de alimentatie sanatoasa.

Incetati sau reduceti numarul de tigari fumate pe zi: A fost demonstrat ca fumatul are efecte directe negative asupra calitatii spermei,volumului acesteia si performantele sexuale. Si se pare ca, daca doctorii generalisti pun avertismente pe pachetele de tigari, ar trebui sa fie o atentionare pentru fumatori!

Aveti grija cu alcoolul: In cantitati moderate, se pare ca alcoolul este un lucru bun: un paharel sau doua pe zi a fost demonstrat ca avand efecte benefice. In orice caz, bautul pana la imbatare iti va afecta cu siguranta viata sexuala, nu doar pentru noaptea respectiva, epuizarea ficatului si efectele depresive ale consumului de alcool pe termen lung iti vor ruina sanatatea si viata sexuala.

Odihniti-va: Cunoasteti deja ca arderea candelei la ambele capete inseamna de obicei arderea in totalitate si de obicei apare mai intai in scaderea dorintei sexuale si epuizare. Aveti grija de dvs. si nu uitati ca in topul prioritatilor dvs. este un somn bun noaptea.

Foloseste-l sau il pierzi: Una din cele mai bune metode de pastrare a hormonilor si organelor sexuale in forma optima este a va bucura de o viata sexuala activa! Sexul frecvent a fost dovedit a fi un factor preventiv in cancerul la prostata.

Luati SemenaxZilnic

 

 

Home |  Cum functioneaza Semenax |  Ingrediente |  RezultateAlte alternative |  Intrebari frecvente
Marturii |  Contactati-ne |  Comandati Semenax™ |  Protectia Consumatorului

Reprezentant in Romania: SC Razmed SRL.
Email