Marirea cantitatii de sperma, asigura o buna calitate a spermei , volum ridicat de sperma

pilule potenta

promen cresterea penisului

www.4love.ro

Creati-va climatul sexual incitant

Acum orgasmele sunt un eveniment nu doar un moment!

Ce rol are cantitatea spermei in crearea placerii?

Pentru a da un sens vital sanatatii, abundentei ejacularii in placerea barbatului, sa aruncam o privire la cum functioneaza climatul sexual la barbati.

Orgasmul la barbati apare la apogeul excitatiei maxime, cand o serie variata de grupuri de muschi se contracta simultan , ritmul contractiilor muschiului pubococcygeus are loc odata cu contractiile sfincterului anal, perineului si a rectului, in canalul ejaculator si in muschii din jurul penisului. Contractia muschilor e de fapt cheia care ajuta la transmiterea eficienta a spermei. Primele contractii sunt mai intense si vin una dupa alta la un interval de 0.8 secunde. In timpul orgasmului contractile isi pierd din intensitate.

Cu cat volumul spermei oricarui orgasm e mai mare, cu atat contractiile sunt mai puternice, ducand la o ejaculare intensa.

Semenax™ creste volumul pana la 200%!
Imaginati-va: O crestere de 200% intr-un orgasm puternic!

Mai mult decat volum:
Semenax imbunatateste intregul sistem de reproducere masculin.

Sistemul sexual barbatesc trece printr-o serie de etape diferite si pentru placerea maxima fiecare etapa trebuie sa fie la inaltime, la timpul potrivit. Semenax nu numai ca ajuta la cresterea volumului spermei dar ajuta totodata si la functionarea fiecarei parti vitale a sistemului de reproducere la barbarti:

Canalul de ejaculare: Reprezinta calea prin glandele seminale, prin care sperma circula in timpul ejacularii.

Epidemium: Epidemiumul este unul din cele mai importante segmente ale aparatului reproducator la mascul. Din punct de vedere anatomic este format din 3 parti: cap, corp si coada. Epidemiumul este invelit la exterior de albuginee, care se continua cu albugineea testiculului, iar la interior contine canalele deferente si canalul epididinar . Din punct de vedere morfo-functional epidemiumul indeplineste urmatoarele functii: de transport, de concentrare, de maturare si de depozitare a spermatozoizilor.

Testicule:Cele doua testicule impreuna cu scrotul produc sperma si testosteronul. Intre ele exista tuburile seminifere, organele generatoare de sperma.

Glanda Prostata:Este cea care secreta un fluid numit sperma. Glanda prostata inchide ductul uretral intr-o cavitate pentru a impiedica amestecul spermei cu urina.

Veziculele Seminale: Veziculele seminale depoziteaza spermatozoizii, secreta un fluid care activeaza si protejeaza eliberarea spermei in timpul, sau dupa ejaculare.

Vasul Deferent: Ductul dintre epidemium si veziculele seminale.

Semenax™ hraneste si tonifica elementele prezentate mai sus, adica intregul sistem reproducator masculin. Noi am cercetat, testat si in final am ajuns la formula finala, naturala si sigura - Semenax

Un alt beneficiu esential: Imbunatateste potenta si fertilitatea.

Din cele mentionate ati dedus si singuri ca Semenax™ creste semnificativ volumul spermei, imbunatatind de asemenea si calitatea spermei. Volumul mai mare influenteaza pozitiv excitabilitatea si potenta ta.

Cu Semenax™, te vei bucura de:

O calitate mai buna a spermei

Motilitatea spermatozoizilor

Erectii de durata mai mare

Cresterea generala a productiei atat de sperma, cat si de spermatozoizi.


 

 

Home |  Cum functioneaza Semenax |  Ingrediente |  RezultateAlte alternative |  Intrebari frecvente
Marturii |  Contactati-ne |  Comandati Semenax™ |  Protectia Consumatorului

Reprezentant in Romania: SC Razmed SRL.
Email