Marirea cantitatii de sperma, asigura o buna calitate a spermei , volum ridicat de sperma

pilule potenta

promen cresterea penisului

www.4love.ro

Ce contine Semenax, si cum functioneaza

Semenax™ contine aminoacizi si concentrate naturiste din China, Europa si Africa de Sud. Fiecare dintre aceste ingrediente s-au dovedit, de-a lungul timpului, ca fiind foarte buni stimulatori ai activitatii sexuale si cresterii productiei de sperma si sprematozoizi.Semenax
™ o combinatie, 100% sigura si brevetata, de plante speciale imbinate cu o selectie speciala de amino aicizi. Produs intr-un GMP Avizat farmaceutic, are ca ingrediente urmatoarele:SWEDISH FLOWER - Polenul, celula barbateasca a plantei e renumita pentru efectul de vitalitate, virilitate si vigoare. El intretine toti factorii biologici ca si precursori ai hormonilor sexuali si micro-nutrientii esentiali sanatatii sistemului reproducator.

L-ARGININE HCL - studiile arata ca volumul spermei si numarul spermatozoizilor se dubleaza,(chiar si pentru barbatii cu o motilitate scazuta a spermei), astfel incat se suplineste sanatatea spermei, crescand si activitatea ei.

L-LYSINE - Oamenii de stiinta au constatat ca amino acizii impreuna cu zincul mareste cantitatea de sperma produsa, stimuleaza testosteronul si imbunatateste calitatea spermatozoizilor.

EPIMEDIUM SAGITTATUM - ajuta la cresterea nivelului de testosteron care produce sperma.

ZINC OXIDE - S-a demonstrat cresterea de la 80% pana la 200% a motilitatii spermei si a volumului ei precum si sinteza de testosteron.

L-CARNITINE - Acest amino-acid se gaseste in concentratii mari in sperma sanatoasa si ajuta semnificativ la cresterea procentajului motilitatii spermei.

SEMINTE DE CATUBA - Planta din Brazilia renumita pentru cresterea libidoului si mai ales pentru nutrirea sistemului de reproducere la barbati.

SEMINTE DE BOSTAN - Mentine sanatatea prostatei si cantitatea hormonala secretata.

MACA - Planta legendara sud-americana cu efecte foarte benefice asupra libidoului, potentei si energiei.

VITAMINA E - Sanatatea noastra sexuala si functiile de reproducere este reglata de catre hormoni a carui metabolism depinde de nutrientii care contin si vitamina B. Functia erectila poate fi imbunatatita cu ajutorul vitaminei E.

ASPARTAT DE ZINC - Zincul este esential atat in dezvoltarea si functionarea corecta a organelor reproductive, cat si in functionarea normala a glandei prostatei.

EXTRACT DIN SCOARTA DE PIN - Extractul de scoarta de pin poate mari oxidul de azot produs de organism, un continut chimic care are un rol important in activitatea sexuala mai ales ca trateaza orice disfunctie a erectiei.

GHERGHIN - contine antioxidanti puternici si bioflavonoizi naturali care ajuta la sanatatea intregului sistem cardio-vascular. Aceasta planta regleaza presiunea scazuta sau marita a sangelui cu scopul de a diminua colesterolul sau depunerile de grasime din organism.

EXTRACT DE MERISOR - este in stare naturala si previne si trateaza infectiile tracului urinar. Este benefic mai ales pentru barbatii care sufera de hipertrofierea prostatei.

TRIBULUS TERRESTRIS - Planta care ajuta la cresterea nivelului hormonal, imbunatatind producerea testosteronului in organism cu aproape 30%.

AVENA SATIVA EXTRACT - Extract biologic cu efect de intarire a mintii, spiritului si corpului. Denumirea populara - Ovazul Salbatic - descoperit acum 200 de ani in farmaciile din Germania. Studiile recente ale institutului de Studii Avansate in Sexologia Umana au demonstrate un impact direct asupra apetitului sexual.

SARSAPARILLA - Sarsaparilla (smilax ornata) Are proprietati diuretice si regeneratoare, avand capacitatea de a trata problemele legate de fertilitate, impotenta, urinari frecvente. Si multe alte efecte benefice asupra sanatatii sexuale.

 

 

Home |  Cum functioneaza Semenax |  Ingrediente |  RezultateAlte alternative |  Intrebari frecvente
Marturii |  Contactati-ne |  Comandati Semenax™ |  Protectia Consumatorului

Reprezentant in Romania: SC Razmed SRL.
Email